ELEVHÅNDBOK

UTLEIE/KURS

Leie av skolens lokaler

StUF har flere rom som egner seg godt til mange formål. Vi ønsker at våre rom skal være fleksible og satser derfor på flerbruksmuligheter. Her er det med andre ord kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt for å høre om noen av våre rom passer for dine behov eller ditt arrangement.

Merk: De fleste rommene brukes av skolen i det daglige, så tilgjengeligheten vil være begrenset ila. skoleåret. Ta kontakt for å undersøke tilgjengelighet.

Kurs og konferanser

Skolen har et samlingsrom som egner seg godt til kurs og konferanser. I forlengelsen av samlingsrommet finner du en koselig peisestue med skyvedører, som gjør at rommet både fungerer som et separat rom og som en utvidelse av samlingsrommet. Samlingsrommet har en kapasitet på 50 personer, men kan utvides inn i peisestuen. .

Vi har også flere mindre rom som kan brukes til grupper, kurs, kreative workshops og mindre samlinger. Alle rommene kan utstyres med projektor etter behov. Det er også mulig å booke overnatting på internatet i forbindelse med arrangementet. Dette gjelder arrangementer som holdes utenom skoleåret (medio mai til medio august).

Selskap

Skolens samlingsrom egner seg også godt til selskap og lag. Rommet kan innredes og dekkes opp etter eget behov. Vi har også storkjøkken og spisesal i umiddelbar nærhet, samt en koselig peisestue i forlengelse av samlingsrommet. Det er direkte utgang til vår nydelige hage fra både samlingsrommet, peisestuen og spisesalen, så her er det fullt mulig å flytte arrangementet utendørs, om været tillater det.

Det er også mulig å booke overnatting på internatet i forbindelse med arrangementet. Dette gjelder arrangementer som holdes utenom skoleåret (medio mai til medio august).

Storkjøkken

Skal du lage mat til et stort arrangement?

Skolen har et stort og velutstyrt storkjøkken med både kjøle- og fryserom. Det er mulig å leie kjøkkenet når det ikke brukes av skolen.

For spørsmål, ta kontakt

Overnatting

Rommene på internatet er tilgjengelig for leie utenom skoleåret (medio mai til medio august).

Rommene er utstyrt med to enkeltsenger, skap og eget bad med dusj. Det finnes vaskerom og tørkerom på skolen.

For å booke rom, send forespørsel.

For grupper og større bookinger, ta kontakt.

StUF ligger sentralt til på Eiganes i Stavanger, like ved det populære turområdet Mosvannet.

Det er kort vei gjennom koselige gater på vakre Eiganes ned til bysentrum med fargegaten, cafeer, spennende butikker og livlig handel.
Stavanger har små hvite hus, med blomstrende hager, en av europas beste street art-festivaler, nye kunstescener, musikkfestivaler, streetfood-og matfestivaler.

Vi ligger også i gangavstand (ca. 15 minutter) fra Stavanger Expo og DNB arena.

Gangavstand til sentrum er ca. 20 minutter.

Nærmeste busstopp er “Mosvannsparken”, og det går jevnlig buss til og fra sentrum og Stavanger stasjon. Det er også jevnlige avganger til Stavanger lufthavn Sola.