Detaljer om linjefag

Surf og brett

Stavanger Urban Folkehøgskole StUF

Linjefag: Surf og brett

Vil du oppleve Skandinavias beste surfestrender? Norges største skatepark? Nydelig natur og puddersnø? Mens du bor midt i hjertet av Stavanger? Dette er hva surf og friluft på StUF byr på!

Surf

Vil du oppleve Norges beste surfekyst? Jærkystens bølger passer både for nybegynnere og proffe. Skolen vår ligger sentralt i Stavanger, men de nydelige hvite sandstrendene langs jærkysten er bare en kort kjøretur fra skolen

Skating og surfskating

Tasta skatepark er Nordens største betongpark, og den ligger nært skolen. Skateparken har et bredt utvalg av bowls og ramps, der du kan jobbe med og utfordre ferdighetene dine i både skating og surfskating. Vi vil også utforske Stavanger med brettene, og finne mange fine bakker og skatespots!

 

Friluft

Her på StUF har vi miljø, bærekraft og natur i fokus, og vi på surf og friluft tror at det å være mye i naturen gir oss en større takknemlighet for den. Derfor vil vi telte mye og gå mange turer med linjen.

 

Snowboard og ski!

Vi tar også en tur innom et av Sørvest-Norges beste skianlegg, der du kan få prøve deg på snowboard/ski sammen med dyktige instruktører!

 

Bo i en av Norges kuleste byer!

Skolen ligger i sentrum av Stavanger, like ved er Mosvannet, et fint turområde som har et nytt utendørs svømmebasseng og treningssenter. Stavanger er Norges tredje største by og den er full av folk og kultur!

 

Fellestur til Portugal

På våren reiser skolen gjennom Europa for å ende opp i Portugal. Portugal er Europas surfehotspot. Kystlinjen i Portugal byr på nydelige klipper med hvite strender imellom, og enda finere bølger. Nattelivet i de små koselige kystbyene er også helt fantastisk!

 • Vil du ha et år på en folkehøyskole med alt en by har å by på?
 • Vil du bidra til en grønnere verden og reise til spennende steder?

 StUF er frilynt og Norges nyeste og første urbane folkehøgskole – med det grønne skiftet som læreplan og byen som klasserom. Hos oss får du oppleve spennende prosjekter i byen!

 

Linjer ved skolen

Pris

Fra kr 45 000,-

Inkludert

 

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
  • Bad på rommet
  • Internett
  • Vaskemaskin
  • Hyttetur og linjetur i Norge
  Minimumspris for linjen 45.000,-
  -

Ta kontakt med oss i god tid om du har behov for tilpasninger, eller lurer på om vi kan kan tilrettelegge for deg.

Scroll to Top