Sosialt entreprenørskap & ledelse

Linjefag: Sosialt entreprenørskap & ledelse

Ambisjoner om å lede og starte eget sosialt entreprenørskap?
Her får du lære forskjellige lederprinsipper og teorier, og du får øve deg i å lede prosesser og prosjekter på skolen.

I dette linjefaget vil det bli lagt til rette for at du skal kunne starte opp og lede eget sosialt entreprenørskap. I lederutvikling vil elevene bli kjent med forskjellige lederprinsipper og teorier. I tillegg vil de få øve seg i å lede prosesser og prosjekter på skolen. Sosialt entreprenørskap er et entreprenørskap som bruker virkemidler fra forretningsverdenen for å løse sosiale problemer innenfor områder som miljø, utdanning, helse, menneskerettigheter og andre samfunnsmessige forhold.

Mye av læringen i kurset vil foregå i team. Her vil du få lære om sosiale relasjoner og gruppestrukturer Det vil bli gitt innføring i typelære, roller og av gruppedynamikk. Det er i møte med andre en gjerne møter seg selv og eventuelt endringspotensiale blir tydelig.

Metode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Planen er å reise mot Portugal der vi bl.a. kan surfe. Den beste måten å reise på er når selve reisen blir en del av målet. På en urban og grønn folkehøyskole blir dette et eventyr på skinner og en reise for minnebøkene. Vi tar en rund og god togtur gjennom Europa og du vil få delta i uforglemmelige grønne prosjekter i byer som København, Amsterdam, Berlin og Barcelona o.l. Her blir det møter med mennesker og inspirerende initiativer utenfor turiststrømmen.

Fra kr 122 000,-

Minimumspris for linja 122 000,-