StUF Interimstyre

Kristin Gustavsen

Kristin Gustavsen

Leder, Stavanger sentrum

Kristin Gustavsen er leder for Stavanger Sentrum og nestleder for Stavanger Næringsforening. Hun har arbeidet med den nye Sentrumsplanen for Stavanger, et arbeid hun både er hedret for og har mottatt pris for. Stavanger Sentrum og Stavanger Kommune ble tildelt Norsk Sentrumsutviklings Utmerkelse for Strategisk sentrumsutvikling for 2016. Hun har også vært prosjektleder i forsknings- og utviklingsprosjektet City Impact Districts (CID Stavanger- 2016) og har også bakgrunn fra Urban Sjøfront i Østre bydel. (2002)

Siv Helene Stangeland

Siv Helene Stangeland

Leder, arkitektfirmaet Helene & Hard

Siv Helene Stangeland er utdannet sivilarkitekt ved Arkitekthøgskole i Oslo. Doktorgrad i bærekraftig arkitektur fra 2017.I 1996 startet hun arkitektfirmaet Helen & Hard AS sammen med Dipl.Ing.Reinhard Kropf med kontorer både i Stavanger og Oslo. De har høstet internasjonal annerkjennelse og rekke priser sine prestisjeprosjekter i tre, Statens byggeskikkpris i 2009 og 2012, Treprisen i 2013. De har representert Norge i Verdensutstillingen Expo.

Farid Ghiami

Farid Ghiami

Daglig leder, Smartstudy

Farid Ghiami daglig leder i Smartstudy. Smartstudy driver voksenpedagogisk utdannelse og kurs. Han er utdannet Executive Master of Management med Nyskapning og kommersialisering ved BI Handelshøyskolen. StudertVidereutdanning i Voksenpedagogikk og Bachelor I samfunnsfag med Personalledelse ved Universitetet i Stavanger.

Geir Bakken

Geir Bakken

Faglig leder, Smartstudy

Geir Bakken er initiativtaker og primus motor for Stavanger Urban Folkehøgskole. Han er faglig leder ved Smartstudy. Han har vært pedagogisk leder og kursholder i Pøbelprosjektet i 6 år. Har vært lærer i Steinerskolen i Sverige, Bergen og Stavanger på ungdom- og videregåendetrinn som kontaktlærer og faglærer i fysikk og drama i 20 år. Utdannet Steinerpedagog ved Steinerseminaret i Sverige.