StUF sitt styre

Grunnlegger av Stavanger Urban Folkehøgskole (StUF) og kommende rektor. Han har brede kunnskaper og rik kompetanse med undervisning av unge mennesker på mange felt.

Vært faglig leder ved Smartstudy og han har vært pedagogisk leder og kursholder i Pøbelprosjektet. Han har også vært kontakt- og faglærer i fysikk og drama i Steinerskolene i Sverige, Bergen og Stavanger.

 

Jurist og mentor.

Andreas har bred ledererfaring fra Phillips Petroleum, Block Watne, DuPont, Conoco, Talisman og MindUP. Interessen omkring organisasjonsutvikling ble forsterket under AFF’s Senior Leder Program på Solstrand og JMW Boston – Manager of the Future.

Andreas Middelthon er styreleder i British International Schools of Stavanger (BISS).

Greenfluencer og står bak den Grønne bloggen.

Selvstendig foredragholder, blogger og kunstner. Deltok i Aftenpostens prisbelønte web-serie Sweatshop – dødsbillig mote som handlet om tekstilindustrien og forbrukernes bevissthet. Har foredrag og workshop  om enkeltmenneskers mulighet til å gjøre en forskjell som hun reiser rundt til bl.a. landets folkehøgskoler med.

Avdelingsleder for NAV Arbeidslivssenter
Vest-Viken.

Samfunnsfag med personalledelse ved Universitetet i Stavanger (UiS), Executive Master of Management med nyskaping og kommersialisering ved BI Handelshøyskolen og videreutdanning i voksenpedagogikk  fra UiS. Farid har tidligere jobbet som daglig leder ved Smartstudy og avdelingsleder i Sandnes kommune.

Leder for Stavanger Sentrum og nestleder for Stavanger Næringsforening.

Har i sitt arbeid for ny Sentrumsplan for Stavanger blitt hedret og mottatt pris. Stavanger Sentrum og Stavanger kommune ble tildelt Norsk Sentrumsutviklings utmerkelse for Strategisk sentrumsutvikling for 2016.

Hun har også vært prosjektleder i forsknings- og utviklingsprosjektet City Impact Districts (CID Stavanger – 2016) og har også bakgrunn fra Urban Sjøfront i Østre bydel (2002).

Rektor ved Jæren Folkehøgskule. Vært ansatt i Folkehøgskolen som lærer, inspektør og rektor siden 1986.

Utdannet Adjunkt/cand.mag. Har hatt ulike verv innen folkehøgskolen; Styret for informasjonskontoret, Folkehøgskolerådet, Økonomiutvalget i Folkehøgskolerådet og flere underutvalg/prosjektgrupper innen folkehøgskolen.